Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/2/2/ken-lynggaard.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195 Mandeweekend | Ken Lynggaard - Ejer af webbureauet Greatly

Mandig.dk som står bag Mandeweekenden i TAP1 hallen i København, skulle bruge en plakat, som kunne illustrere meget af det, som denne weekend står for

120 x 175 cm. plakat

Opgaven
Jeg fik til opgave at lave en plakat for “Mandeweekenden” i TAP1 hallen i København. Det er en kæmpe messe for mænd, hvor der både er eksklusive biler, prøvesmagning på fine dyre whiskeys, sport-nørderi, hi-fi i verdensklasse og meget mere!

Udgangspunkt
Jeg fik en mail fra kunden om at de ønskede en plakat i 120 x 175 cm. som skulle udstråle alt det, som denne Mandeweekend stod for. Så jeg fik et par keywords: mandigt, råt, sejt, cool, fancy. 

Derudover fik jeg også en liste over udstillere på messen. Som fortalt ovenfor, kommer der både firmaer med dyrt alkohol, hi-fi, eksklusive biler og meget mere. Altså en verden, som alle mænd – burde – kunne lide!

Derfor gik jeg på jagt efter billedmateriale som kunne repræsentere disse. Det kræver at man får fundet nogle billeder i meget høj og god opløsning, da vi er oppe i en størrelse som hedder 120 x 175 cm. Og det er en plakat, som bl.a. skal sidde i forskellige Adshells rundt omkring i København. Så det er en plakat folk kommer TÆT på.

Resultat 
Jeg fik lagt en slagplan for hvad jeg kunne tænke mig at lave. Jeg var flere ideer igennem.Bl.a. en opslagstavle med forskellige polaroider hængende. Dog blev jeg vild med ideen om at have en “mandig mand”. En slags frontfigur, hvor der bag ham kom en slags “splash effekt” af alle mulige fede mandige-ting. Disse ting bagved, skulle have en “tegneserie effekt” så det kun var manden som var realistisk i farverne.