Strategi & opbygning af webshop i WordPress WooCommerce

Opgaven

Jeg er ejer af Alt til forfesten, som er en festside på Facebook, som finder sjove små videoer og billeder man kan relatere til i bylivet. Siden finder også tilbud på alkohol og som det nyeste tiltag, er der nu bygget en webshop til konceptet. Den har jeg lavet og opsat i WordPress CMS med en WooCommerce integration.

2011 til nu

Alt til forfesten har været en større udvikling igennem. Vi har både rettet strategien på vores Facebookside. Lavet en app. Lavede små spil-koncepter m.m. Men det nyeste tiltag er webshoppen. Det skal være let og enkelt at finde alt det, som kan pifte en fest op på et højere niveau. Her har jeg prøvet at samle en masse gadgets og sjove ting ét sted.

Det tekniske
Webshoppen er bygget på en WordPress platform med en WooCommerce integration. Der er bygget videre på et template, med custom ændringer. En ePay integration er installeret, så det er muligt at betale med betalingskort på siden.

Med udvidelsen lavede jeg også en opdatering af vores identitet i form af et nyt logo. Dette skulle sikre et mere moderne og fresh look.
Credits til Julie, for at hjælpe til med at forbedre logoet i samarbejde med mig.

Gå til webshoppen ved at klikke her.

Skriv et svar