Freelance grafiker

Freelance grafiker med gode erfaringer

Igennem mine, efterhånden flere års erfaringer, har jeg suget viden til mig som gør at jeg kan stå for det meste, når vi snakker grafisk design. Det er både indenfor den trykte og digitale verden.

Min store passion ligger dog mest i det digitale, da det med garanti også er den vej jeg vil gå i fremtiden.

Hvorfor er du mest digital? Og hvad betyder det overhovedet?

Jeg tilbyder mig selv som freelance grafiker, med fokus på det digitale, da det er den “boldgade” jeg er vokset op i. Jeg har siddet med en mus i hånden i rigtig mange år. Jeg har nørdet med hjemmesider, grafiske elementer til hjemmesider, facebook covers, redigeret profilbilleder, manipuleret billeder …. og jeg ku’ blive ved!

Det er derfor her at jeg har min passion og de fleste af mine kompetencer.

Det skal dog ikke betyde at jeg ikke kan stå for trykte opgaver. Den digitale og trykte verden vil svare til en tømrer, som er vant til at lave huse, pludselig skal hen og lave en træbænk. Altså 2 forskellige ting, men alligevel bruges de samme værktøjer og metoder.

Præcis samme scenarie er der tale om i den trykte og digitale verden. Her skal du nemlig:

– Være kreativ.
– Kende nogle nedskrevne såvel som uskrevne regler
– Mestre diverse værktøjer for at kunne levere et godt stykke arbejde

Og heldigvis, for mig, lærer man alle disse på mediegrafiker uddannelsen. Og ikke nok med det, da jeg også har gået knap 2 år på webintegrator uddannelsen, har jeg også erfaringer og viden derfra.

Tilbyder mig selv som freelance grafiker

Nu hvor jeg også tilbyder mig selv som freelance grafiker, ved siden af de andre ting jeg laver, har du helt unikt, mulighed for at skabe et samarbejde med mig.

Selvom du ikke forstår en SK*D af det grafiske og hvilken kommunikation du kan skabe med dine potentielle kunder / gæster / besøgende, så frygt ej, det er her at jeg hopper ind ved din side.

Jeg kan godt lide at have en god kontakt til mine kunder, så jeg sørger for at opdatere enten via mail eller pr. telefon (Evt. også med besøg, hvis ikke vi bor alt for langt væk fra hinanden), med diverse nye ting jeg får lavet.

På den måde har du, som samarbejdspartner (kunde) hos mig, altid en ide om hvad der sker og hvor langt henne vi er.

Det skal være trygt og ikke mindst SJOVT at få lavet noget her.

Hvilke opgaver kan du stå for? 

Jeg kan en helt del nørdet ting, samtidig med at være kreativ! Så her betaler du ikke kun for en grafisk tænkende person.

– Hjemmeside design og programmering i bl.a. WordPress.
Det betyder at du kan få lavet en hvilken som helst hjemmeside. Jeg og min partner kan lave… Stort set alle slags hjemmesider, om det er store forummer, præsentations hjemmesider, firma hjemmesider, unikke hjemmesider til et specielt koncept, så kan vi klare den!
Søger du en hjemmeside pris? Er du i tvivl om hvad sådan en skal koste? Så brug beregneren på Greatly.

UI design til både desktop, tablet og mobil
Et user-interface er ret så vigtigt. Hvordan fungere hjemmesiden? Hvordan går vi fra A-B på din hjemmeside? Hvordan kommer kunden hen til det vigtigste sted (Evt. “Køb knappen”). Her har jeg for øje at skabe designs, som gerne skulle forbedre din konvertering og brugeroplevelse.

– App design
Går du med tanker om en ny app, så kan det godt blive en rigtig dyr løsning, hvis du skal hen og have lavet det hele på en gang. Når jeg snakker om “det hele” så mener jeg, hvis du går hen til et bureau og fortæller dem du vil have en app der kan afspille en lyd hver gang du har klikket 1.000 gange på en knap og råbt “Hulla-hulla-hop!”.

Der skal bureauet hen og tænke din ide igennem, lave udkasts, designe din app, lave korrektur, teste OG SÅ går de i gang med programmeringen.

Jeg vil sørge for at du får et gennemtænkt design, som der laves i samarbejde med dig, så du hele tiden er med på hvad der bliver lavet.
Designet bliver leveret i de helt rigtige professionelle formater, som du efterfølgende kan sende til en programmør.

– Facebook: Social media marketing
Som det ser ud nu, så forsvinder Facebook ikke lige foreløbig. Og gudskelov for det – der er nemlig rigtig mange muligheder for at skabe relationer og kunder den vej igennem. Men det handler om at man gør det ordenligt! Lav en plan og sørg for at du får kigget på de statistiske ting også, så du kan følge med i, om det du gør, er det rigtige!

Jeg har i over 3 år leget med Facebooksider og prøvet diverse tricks både med success, men så sandelig også med bummerter.

Bl.a. har jeg leget med siden “Alt til forfesten“, som stadig vokser den dag i dag. Her er jeg oppe på over 40.000 danske festglade mennesker.

– Trykte projekter
Med tiden som jeg har haft flere kunder igennem, har jeg naturligvis også lavet trykte ting. Det kunne eksempelvis være opsætning af en brochure. Som regel har kunden alt tekst og alle billeder selv, men kan ikke få det til at se godt ud. Det kunne være et visitkort, et roll-up banner …. Og jeg kunne blive ved!

Jeg ved hvordan jeg skal lave tingene og jeg vil med garanti kunne lave noget lækkert for dig også!

Inden jeg slutter helt af, vil jeg blot ønske dig en helt fantastisk god dag! :-)

Highfive
// Ken