Webbureau i Odense

Wunderly – et kreativt webbureau i Odense

Igennem 4 års uddannelse har jeg bygget mit eget webbureau op. Det har ikke været helt nemt og det har kostet rigtig meget tid!
I tiden hvor jeg var elev hos Farmhouse Design, har jeg hver dag, når jeg fik fri, arbejdet videre på Wunderly. Det betyder at når jeg fik fri fra min elevplads,
byggede jeg videre på mit eget webbureau.

Her lavede jeg markedsføring, klargjorde diverse ting til Wunderly’s hjemmeside, prøvede at finde nye kunder m.m.
Og det hele har givet pote den dag i dag, da jeg har en gruppe kunder, som den dag i dag også ligger ordre.

Ikke nok med at de ligger ordre, så gør de noget, som er næsten endnu bedre – de fortæller om mit webbureau til andre! Dette er GULD værd. Og jeg er meget beæret over det!

Jeg har lavet rigtig mange hjemmesider, avancerede såvel som simple til kunder. Jeg har lavet komplette re-designs af hjemmesider. Eksempelvis til en af Danmarks største webshops med “legetøj til voksne”. Her har jeg hjulpet dem med at tilføre en rød tråd blandt alle deres udgivelser og deres markedsføringsmateriale.

Desuden har jeg lavet opgaver for Hungry.dk, CampOne, Find Roommate, Scanion, nystartede firmaer og mange andre! (TAK TIL JER!)

Nu ser jeg alle opgaver, som vi får ind, som rigtig spændende og sjove, da hver enkelt kunde er helt unik og har forskellige mål og visioner med deres virksomheder. Det er dermed min mission at forstå hvad de vil, og trylle noget lækkert design, en brugervenlig hjemmeside eller en kampagne til eksempelvis Facebook frem.

Vi ser hver enkelt kunde som unik og det er Wunderly’s vision at vi IKKE ønsker at lave færdig-lavet løsninger, som “kan spare kunderne for tid”, da man bruger færdiglavet temaer og meget andet. Wunderly er et webbureau, som sætter fokus på kvalitet og gør en dyd ud af, at kunden får noget for pengene. Vi giver bl.a. også gratis support, når en hjemmeside er blevet leveret. Dette sikre, at kunden altid kan føle sig tryg, når man har fået en løsning fra os. Eksempelvis en ny hjemmeside i WordPress.

Wunderly i fremtiden

Jeg startede webbureauet for alvor i august 2015, og det er først nu at det for ALVOR bliver hårdt. Men samtidig også sjovt.
Vi laver hjemmesider og SEO for nogle fantastiske firmaer fra hele landet allerede, og vi er virkelig ved at kunne mærke at vi vokser.

Det er mission at udvide kendskabet til Wunderly, og dermed også opnå endnu flere kunder. Dette betyder også at vi skal udvide vores team af awesome medarbejdere.
Dette vil vi selvfølgelig slå op på vores egen hjemmeside www.wunderly.dk.

I skrivende stund er vi ved at lave en finpudset identitet og hjemmeside til webbureauet, således vi kan præsentere og vise hvem vi virkelig er. Jeg personligt, må erkende at jeg har nedprioriteret vores egen hjemmeside, da der har været en masse kunder, som skulle have lavet løsninger (OG TAK FOR DET!)

Men hvis man skal have en chance for, at give nye og potentielle kunder, en god velkomst, så må vi stramme lidt op og give den gas!
Den nye side bliver virkelig også lækker og gennemtænkt.